Henter kommentarer

Status efter regnskaberne: Disse aktier rykker sig mest i børsåbningen


Børshandlen er blevet skudt i gang på den danske fondsbørs efter en vild morgen fyldt med regnskaber fra diverse C25-giganter. Her er fire aktier, der stjæler opmærksomheden fra morgenstunden. Du kan følge kursudviklingen i realtid, når du er logget ind.

GN Store Nord
Aktien i det danske lyd og høreapparatsselskab GN Store Nord stiger 10 pct. fra morgenstunden torsdag.

Det sker efter at GN har præsenteret sit regnskab for første kvartal torsdag morgen. Det kan du læse mere om her.

Pandora
Også Pandora-aktien brager i vejret ovenpå deres regnskab. 

Aktien i den danske smykkegigant stiger mere end 5 pct. Du kan læse mere om regnskabet her

Vestas
Den danske vindmøllekæmpe Vestas dykker med 4,2 pct. efter offentliggørelsen af selskabets regnskab for første kvartal af 2024 torsdag.

Selskabet startede da også året med at tabe penge. Når man kigger på driftsresultatet målt på EBIT så skuffer Vestas analytikerne med et resultat på -68 mio. euro. Her havde analytikerne nemlig ventet 25 mio. euro. Du kan læse mere om regnskabet her.

Mærsk
Aktien i rederiet Mærsk falder tilbage med 4,2 pct. torsdag morgen.

Det sker på baggrund af selskabets friske regnskab, der er offentliggjort tidligere på dagen. Du kan læse mere om regnsabet her.

Millionærklubben byder torsdag 23. maj indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Det skal handle om energi- og råvaremarkederne, og hvordan priserne på de globale råvaremarkeder vil blive påvirket af disse nye dagsordener fremover, og om der findes oplagte investeringsmuligheder i lige præcis de bevægelser.

Debatten styres af Millionærklubbens faste vært, Bodil Johanne Gantzel, og i panelet kan du møde: Ole Hansen, chefstrateg fra Saxo Bank, Arne Lohmann Rasmussen, chefanalytiker i Global Risk Management og Lau Svenssen, fast deltager i Millionærklubben og chefanalytiker hos Svenssen og Tudborg. Billetter kan købes her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer