Henter kommentarer

Millionærklubbens Junior Board: Det satser de på


Millionærklubbens Junior Board hjælper Millionærklubben med at blive klogere på alt det, der foregår blandt unge investorer.

Boardet bidrager med viden fra egen verden, og indgår aktivt i debatter, der kan gøre os alle sammen klogere på investering, fremtiden og tendenser blandt unge. Fremover vil du kunne møde medlemmer fra boardet i Millionærklubben og på Euroinvestor.

Siden marts har medlemmer af Junior Boardet fortalt om deres investeringer på Euroinvestor. Her er et samlet overblik.

  • Sådan har jeg lavet et afkast på mere end 100 procent på 30 dage
    Magnus Bo Hansen er 25 og bor i Aarhus, men kommer fra Nordjylland. Til dagligt studerer han Digital Concept Cevelopment på Aarhus Business Academy, hvor han efter sommerferien har et enkelt semester tilbage. Når bacheloren er overstået, er planen at tage en kandidat i Data Science på SDU. Da Magnus begyndte at investere, handlede det om hurtige handler med enkeltaktier. I dag er strategien lagt om, men at handle ofte, er han stadig vild med. Læs hele interviewet her.
  • Derfor har jeg både aktier og kryptovaluta i porteføljen
    Mie Stecher-Andersen er 22 og bor i Aarhus, hvor hun også kommer fra. Til daglig studerer hun erhvervsøkonomi på Aarhus BSS, og begyndte allerede at investere, da hun gik i 8. klasse. Porteføljen består af en blanding af enkeltaktier ETF'er og lidt bitcoin, og selvom bæredygtighed fylder en del i depotet, er der ikke udelukkende én slags aktie, hun går efter. Læs hele interviewet her.
  • Disse har været mine bedste investeringer
    Sofie Myrup Melchiorsen er 21 og bor på Frederiksberg, hvor hun også er opvokset. Til daglig studerer hun litteraturvidenskab på Københavns Universitet på andet semester. Sofie blev provokeret, da hun for et års tid siden fandt ud af, at størstedelen af aktiemarkedet er ejet af mænd, og det er blandt andet en af grundene til, at investering i dag er en af hendes store interesser. Når hun investerer, sker der næsten udelukkende i virksomheder, der har et bæredygtigt formål, og strategien hedder »hold, hold, hold«. Læs hele interviewet her.
  • Disse har været mine bedste investeringer
    Kristoffer Odefei Poulsen er 23 år og har en bachelor i International Shipping & Trade fra CBS. Siden sommeren 2020 har han arbejdet fuldtid som Junior Analyst i Maersk Oil Trading & Investments, hvor han skal være i alt et år, inden han vender tilbage til skolebænken. Kristoffer sætter sig grundigt ind i de virksomheder, han vælger at investere i, og indtil videre har hans bedste investeringer været i to forskellige olieselskaber. Læs hele interviewet her.
  • Derfor holder jeg mig langt væk fra at investere i olie, gas og alkohol
    Anton Golles er 23, læser fysik på Københavns Universitet og bor på Frederiksberg, men kommer oprindeligt fra Fyn. Da han begyndte at investere i gymnasietiden handlede det mest om at tjene hurtige penge, men i dag ligger der langt flere tanker bag de investering, han foretager sig. Læs hele interviewet her.
  • Sådan får jeg maksimeret mit afkast
    William Richards er 22 og kommer oprindeligt fra Solrød Strand men bor for tiden i London, hvor han studerer BSc på London School of Economis. Når William Richards investerer, sker det typisk i enkeltaktier eller ETF'er, og han har delt sin portefølje op i flere forskellige tidshorisonter, så han får spredt sin risiko og maksimeret sit afkast. Læs hele interviewet her.
  • Dette er mit bedste råd
    Jacob Pedersen er 21, læser International Business, bor på kollegie på Frederiksberg, men kommer oprindeligt fra Dronninglund i Nordjylland. Når han ikke bruger sin tid på studierne, arbejder han som Junior Analyst hos Kameo, der står bag en crowlendingplatform. Jacob Pedersens strategi er for det meste køb-og-hold-strategi og med en tidshorisont på minimum fem år. Læs hele interviewet her.
  • Jeg køber kun aktier med disse temaer
    Josefine Hove Kristensen er 23 og arbejder ved siden af sit studie på CBS i Saxo Bank. Når hun køber en aktie, er hun meget bevidst om, at hun er medejer af en virksomhed. Derfor forsøger hun så vidt muligt udelukkende at investere i virksomheder, der bæredygtige - både når det gælder miljøet, men også medarbejdernes arbejdsforhold. Læs hele interviewet her.
  • Disse aktier har jeg i kikkerten
    Cille Svane er 22 og bor i Esbjerg med sin kæreste. Til dagligt arbejder hun hos forsikringsselskabet Topdanmark og er i gang med at tage en finansuddannelse med speciale i erhvervsforsikringer. Inden Cille Svane foretager en investering i nye aktier, beslutter hun sig for, hvilken kurs aktien skal ramme, før hun vil sælge den igen. Læs hele interviewet her.
  • Derfor køber jeg flest enkeltaktier
    21-årige Melina Garner bor i Brøndby og studerer HA European Business på CBS. Hun bruger blandt andet Facebook-grupper til at blive klogere på investering og med hjælp fra Youtube er hun ved at lære mere om teknisk analyse. Læs hele interviewet her.
  • Ville slå banken: Hamrede afkast op på 88 pct.
    Christopher Stenhammer er 25, bor i Holte med sin kæreste, læser forsikringsmatematik på Københavns Universitet og har et studiejob i Ørsted. Når Christopher investerer, sker det stort set kun i grønne selskaber, og han blev for alvor skubbet i gang med investering, fordi han blev provokeret af sin rente i banken. Han ville gøre det bedre selv. Læs hele interviewet her.
  • Sådan investerer jeg 12.000 kr. om måneden
    Line Henriksen er 26 år og bor på kollegie i København. Hun har en bachelor i International Business and Politics fra CBS, og arbejder til dagligt som ESG-analytiker i virksomheden Matter, der specialiserer sig i bæredygtige investeringer. Der, hvor Line Henriksen kommer fra, er det typisk mænd, der investerer, men med et skub fra sine kollegaer og inspiration fra flere foredrag om kvinder og økonomi, er Millionærklubbens Junior Board-medlem kommet i gang. Når Line Henriksen investerer, sker det udelukkende i bæredygtige virksomheder – ligegyldigt om hun køber en enkeltaktie eller en ETF. Læs hele interviewet her.
  • Disse aktier holder jeg øje med
    Teodor Andersen er 21 år, og bor for tiden i London, hvor han studerer BSC Management på London School of Economics. Når Teodor Andersen ikke studerer, bruger han blandt andet sin fritid på investeringspodcasten Student Investors' Club, han laver med en ven. Investeringsmæssigt betegner Teodor Andersen sig som analytisk og langsigtet, og så bruger han gerne tid på at nørde, hvem der sidder i de forskellige selskabers top. Læs hele interviewet her.

Se også: Aktieordbog: Det betyder investeringsbegreberne

Læs også: Sådan kommer du i gang med at investere